PROGRAM LITERASI MAKLUMAT: STRATEGI PENCARIAN DAN PENGURUSAN MAKLUMAT DALAM PENULISAN ILMIAH

July 21, 2024 - July 22, 2024
BILIK LATIHAN PSNZ UMT.
Assalamualaikum W.B.T.,

Tuan/Puan,

PROGRAM LITERASI MAKLUMAT:
 STRATEGI PENCARIAN DAN PENGURUSAN MAKLUMAT DALAM PENULISAN ILMIAH

Merujuk kepada perkara di atas, Program  Literasi Maklumat : Strategi Pencarian dan Pengurusan Maklumat dalam Penulisan Ilmiah akan diadakan sepertimana ketetapan berikut:

Tarikh: 21 & 22 Julai 2024 dan 4 September 2024
Masa: 9.00 pagi – 1.00 petang
Tempat: Bilik Latihan PSNZ

Sukacita saya memohon jasa baik pihak tuan/puan untuk membuat hebahan melalui media sosial (FB, telegram dan portal PSNZ, etc.) dan menyediakan khidmat jurugambar bagi Program  Literasi Maklumat : Strategi Pencarian dan Pengurusan Maklumat dalam Penulisan Ilmiah ini.

Bersama-sama ini dilampirkan borang permohonan untuk tindakan pihak tuan/puan selanjutnya.

Segala kerjasama dari pihak tuan/puan amat dihargai dan didahului dengan ucapan jutaan terima kasih.

Sekian.
PROGRAM RESENSI BUKU BERSAMA PENULIS : PROF. DR. SOLEHAH BINTI HAJI YAACOB “REVOLUSI BAHASA DAN ASAS TAMADUN”